2011. február 24., csütörtök

Találkozási pontok!


Február 27. Vasárnap

Gyermektánc AntológiaTalálkozó a Szent Imre téren az „óra alatt” 13.15-kor (Antal Levi, Csapi Flóra, Csapi Zsuzsi, Csernyik Dani, Huszár Fanni, Kiss Marci, Kovács Evelin, Kulcsár Csabi, Papp Kata, Petrikó Emese, Pometkó Laci, Tőkés Laci, Újvári Juli, Vitányi Anna, Zátrok Reni)
Ha valaki nem velünk akar jönni, az szóljon legyen szíves, hogy ne várjunk rá.


Március 1. Kedd

Fellépés a Batthyány Kázmér Gimnáziumban, Szigetszentmiklóson.
Találkozó 8.45-kor a Szent Imre téren (a "sárgabusz" végállomásnál) . Az általam nézett busz 9.10-kor indul, szintén szóljon, aki nem jön be csepelre, hanem esetleg rögtön az iskolához megy. A fellépés 10.45-kor kezdődik, de természetesen az öltözködés miatt kell előbb menni (a jelzett busz 9.45-körül van Miklóson) A jelmezeket a keddi gyülekezésnél le lehet adni és gépkocsival visszük az iskolába. A gyerekek hozzák magukkal a diákigazolványukat, mert a buszon kérhetik a kedvezményes jegy vásárlásához.
Tegnap kikérő a gyerekek részére ki lett osztva, ne feledjék átadni az iskolában a megfelelő személynek!! Ruházat: Sárközi és Bukovinai jelmezek a lányoknak, fiúknak nem kell a székely-harisnya.

Szintén március 1. délutánján 17-18.30 között a Munkásotthon nagytánctermében farsangi táncház és játékok, AMI-s rendezvény kötelező jelleggel.

Nincsenek megjegyzések: